Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
robert prosinečki

Hrvatska je prvi favorit za plasman na SP, mene veseli sraz s Nijemcima

31.05.2014., Zagreb -  Humanitarno dogadjanje u Mojo baru za pomoc poplavljenim podrucjima. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
26.07.2015.
u 18:29

- Dobio sam tešku skupinu, no jako se veselim što ću kao izbornik igrati protiv branitelja svjetskog zlata, reprezentacije Njemačke.

Robert Prosinečki, izbornik Azerbajdžana, jedan je od izbornika koji nije bio u Rusiji. Naime, ima bolna leđa, problem koji ga je mučio i za igračkih dana.

- Ne mogu iz kreveta. No, nije bitno, dobio sam tešku skupinu, no jako se veselim što ću kao izbornik igrati protiv branitelja svjetskog zlata, reprezentacije Njemačke. Norvešku poznajem, Česi su uvijek dobri.

Kako ste vidjeli našu skupinu?

- Hrvatska je po meni tu prvi favorit, bolja je od svih u skupini. Naravno, neće to biti lako, ali po meni je to bio dobar ždrijeb - naglasio je Prosinečki. 

>>Stigao je raspored kvalifikacija: Evo kada, s kim i gdje igra Hrvatska!

>>Kovač: Skupina je teška, neugodna i bez slabog protivnika

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:10 26.07.2015.

Mene ne bi veselilo da kvalifikacije još nisu ni počele a znam da ostajem doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije