Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Murić:

'De Boer je zadovoljan, uskoro bih mogao debitirati za Ajax'

Robert Murić
Foto: Facebook
08.07.2015.
u 18:40

Robert Murić već 10-ak dana trenira sa seniorskom momčadi Ajaxa, na pripremama se pokušava nametnuti svome treneru Franku De Boeru...

Robert Murić daleko je od očiju hrvatske nogometne javnosti, ovaj 19-godišnjak danas traži svoje mjesto u velikom Ajaxu. Mlada nada hrvatskog nogometa već 10-ak dana trenira s prvom momčadi Ajaxa, pokušava se nametnuti treneru kopljanika Franku De Boeru...

– Od prvog dana priprema treniram sa seniorima, vjerujem da ću se nametnuti pa ove sezone biti član prve momčadi. Marljivo treniram, igram prijateljske utakmice, osjećam da je trener Frank De Boer zadovoljan sa mnom. No, on na treninzima jako malo priča s igračima – kazao je za Goal mladi Robert Murić, pa nastavio:

– Siguran sam da ove sezone ne idem nigdje na posudbu, to mi je najvažnije. Takvu mogućnost nitko ni ne spominje pa vjerujem da ću se do kraja priprema nametnuti svome treneru.

Život u Nizozemskoj svakim mu danom postaje sve lakši...

– Ma na početku se i nisam baš snašao. Nisam znao jezik, a često sam se gubio po gradu. Sada je sve drukčije, zadovoljan sam, navikao sam se na život u Amsterdamu. Još samo da počnem igrati za prvu momčad.

A što Robert Murić kaže o tome kako se snašao u seniorima Ajaxa pročitajte na portalu Goal.com.

>>Robert Murić: Vodim svoj Ajax na vrh Europe!

Komentara 5

DU
Deleted user
19:53 08.07.2015.

Nikada ovaj tatin sinčić neće biti veliki nogometaš , a vi novinari samo kakite

ZO
zoom
22:01 08.07.2015.

propao igrač...šteta, moglo je nekad biti nešto od njega da se nije pravio pametan

VT
veliki tamburaš
23:52 08.07.2015.

Mogao je slušati pametnijeg menagera od svog oca ali nije htio pa se napravio pametan i tako propadaju talenti koji prerano odu u inozemstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije