Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golijada u Münchenu

Robert Lewangolski izrešetao Herthu i u nadoknadi donio pobjedu Bayernu

Robert Lewandowski
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
04.10.2020.
u 20:42

Na listi strijelaca Bundeslige i dalje vodi Kramarić sa šest postignutih pogodaka

Nogometaši Bayerna pobijedili su na Allianz Areni berlinsku Herthu sa 4:3 (1:0), a sva četiri pogotka za europske prvake postigao je najbolji nogometaš Lige prvaka u prošloj sezoni Poljak Robert Lewandowski. 

Prvi od svoja četiri pogotka Lewandowski je postigao u 40. minuti, a u 51. minuti je Poljak udvostručio prednost domaćina. No, to nije obeshrabrilo gostujuću momčad koja je u sljedećih 20 minuta izjednačila.

U 60. minuti Cordoba je smanjio zaostatak Herthe, a u 71. minuti Cunha je na asistenciju Piateka po drugi put svladao Neuera.

U 85. minuti je veza Müller - Lewandowski ponovno donijela prednost Bavarcima, da bi samo tri minute poslije 20-godišnji Herthin napadač Jessic Ngankam izjednačio na 3:3.

Pobjedu Bayernu u drugoj minuti sučevog dodatka donio je Lewandowski iz kaznenog udarca koji je dosuđen jer je upravo Poljaka u skoku na vrhu peterca povukao Mittelstadt. 

Na listi strijelaca Bundeslige i dalje vodi Kramarić sa šest postignutih pogodaka, dok ih Lewandowski sada ima pet na drugome mjestu. 

U prvom nedjeljnom susretu Wolfsburg i Augsburg su odigrali bez golova, što je već treći remi za Wolfsburg na otvaranju sezone uz samo jedan postignuti pogodak, dok je Augsburg skočio na drugo mjesto.

Domaćin je bio bliži pobjedi, imao je niz sjajnih prilika, ali nije uspio izboriti prvu pobjedu ove sezone.

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo je odigrao cijeli susret za domaći sastav, a u 26. minuti je postigao lijepi pogodak s ruba kaznenog prostora. Međutum, sudac Felix Zwayer je nakon asistencija VAR-a poništio gol zbog zaleđa Wouta Weghorsta koji je započeo akciju.

Na ljestvici vode RB Leipzig, Augsburg i Eintracht Frankfurt sa po sedam bodova, dok je Bayern četvrti sa šest. Hertha je na 13. mjestu s tri boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije