Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S VEČERE U LOV

Robert Kovač postao junak Frankfurta: Vidio je lopova na djelu, izjurio iz restorana i dao se u trk!

Robert Kovač
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
09.05.2017.
u 11:32

Vidi se da gospodin ima dobru kondiciju, rekao je policajac

Robert Kovač postao je pravi junak Frankfurta. U ponedjeljak je izašao na večeru te vidio kako mladić otima novac umirovljeniku (72) koji je upravo izašao iz banke. Bivši nogometni reprezentativac izjurio je iz restorana te sustigao lopova i sapleo ga. Mladića je zadržao do dolaska policije.

– Vidi se kako gospodin ima dobru kondiciju – rekao je policajac.

Kovačevo junaštvo proširilo se njemačkim medijima, a događaj je potvrdio i glasnogovornik njemačke lige.

Robert Kovač trenutačno je pomoćnik bratu Niki na klupi Eintrachta. Dva kola prije kraja prvenstva momčad iz Frankfurta je na 11. mjestu s 41 bodom.

Komentara 8

DU
Deleted user
12:44 09.05.2017.

To je dokaz da nisu svi Hrvati lopovi....sve ovisi gdje si odgajan....eeee moj Matane....

Avatar Darko zg
Darko zg
13:15 09.05.2017.

Roberte,svaka čast gospodine!

HA
hazo
14:56 09.05.2017.

Ma iz kojeg je restorana sletil ? Pa čovjek je bil s psom na šetnji. Čuo je da neko upomoč zove, skužil situaciju i bježal za lopovom, kojeg je ulovio ispred jednog restorana i čekao na policiju da preda lopva. Pa kaj niš neznate prevesti ? Ima 100.000 ljudi koji su faks germanistike završili u Hrvatskoj, ali ne, samo zapošljavajte prek veze ljude s kupljenom diplomom. Jadnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije