Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Kovač

Igrači sada pričaju o fotografijama umjesto o Kamerunu

Robert Kovač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
16.06.2014.
u 22:06

- Da nije bilo toga igrači bi već mislili na Kamerun, a ovako pričaju o tim stvarima koje su se dogodile izvan terena - rekao je Kovač

Robert Kovač, pomoćni trener u hrvatskoj reprezentaciji, prokomentirao je slučaj s objavom golišavih fotografija hrvatskih igrača zbog čega naši nogometaši ne žele razgovarati s novinarima.

- Mislim da je to bilo nepotrebno. Bila jeto privatna stvar igrača. Imali su slobodan dan i malo se opustili, nije u redu da su fotoreporteri to tako iskoristili. Igrači su pričali i pričaju o toj temi, a mi se želimo koncentrirati na Kamerun. Da nije bilo toga igrači bi već mislili na Kamerun, a  ovako pričaju o tim stvarima koje su se dogodile izvan terena - rekao je Kovač za HTV.

Pred Hrvatskom je sada utakmica s Kamerunom u Manausu.

- Već dugo gledamo Kamerun i maksimalno ćemo spremiti igrače. U Manausu će biti teško. Gledali smo utakmici Engleska - Italija i tamo su uvjeti nenormalni. Bitno da imamo posjed lopte, da budemo strpljivi i stvaramo prilike - smatra Robert Kovač.

>> Goli Lovren i Čarli opuštali se na bazenu u društvu Srne i Modrića

Komentara 38

HR
Hrvatska3014
23:04 16.06.2014.

Niko, isključi Vatrenima internet. Neprijatelj ne spava.

BR
Brandfackel2
23:11 16.06.2014.

Nije Severina zalud u Brazilu....

Avatar bosanac1951
bosanac1951
07:22 17.06.2014.

U svakom slučaju želim da sutra naši dečki pobijede Kamerun...A što se tiče velike temperature i relativne vlažnosti ah to će biti i njima i nama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije