Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši vatreni

Robert Jarni preuzima Sarajevo?

'13.08.2010.,Kranjceviceva,Zagreb - Odigrano je 4. kolo 1. HNL, NK Hrvatski dragovoljac - NK Istra 1961 . Trener Istre Robert Jarni utakmicu je dozivljavao jako emotivno te ga je na kraju glavni sudac
01.12.2013.
u 14:49

Sarajevo se bori za naslov prvaka, trenutačno je drugo na ljestvici, ima dva boda manje od Željezničara

Bivši hrvatski reprezentativac Robert Jarni mogao bi preuzeti nogometni klub Sarajevo. Kako piše Dnevni Avaz, Jarni je krenuo prema Sarajevu gdje bi trebao razgovarati s čelnicima o preuzimanju klupe.

BiH mediji nagađaju da bi se to moglo dogoditi već sutra, da bi mogao biti i službeno predstavljen.

Ipak, ostaje nejasno na koji način će se to dogoditi s obzirom na to da Sarajevo i dalje vodi Husret Musemić. Doduše, on se zbog zdravstvaenih problema nalazi u bolnici, ali izjavio je da nema namjeru odstupiti.

Inače, Sarajevo se bori za naslov prvaka, trenutačno je drugo na ljestvici, ima dva boda manje od Željezničara.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
22:28 01.12.2013.

BraWoooooooooooooo Jarni, zaslužio si tu priliku, ajde sada DOKAŽI se međimurec :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije