Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOL MJESECA TRAVNJA

Robbenov volej ispred Petrićevih "škarica"

Arjen Robben (1)
Reuters
10.05.2010.
u 12:10

Gledatelji ARD-ove subotnje cjelovečernje emisije Sportschau izabrali su naj-nogometni gol za mjesec travanj. Pred Mladenom Petrićem "pobjedu" je odnio Arjen Robben.

Nizozemčev volej na Riberyjevo dodavanja iz kornera u utakmici protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu sakupio je gotovo 50 % glasova gledatelja. Podsjetimo da je riječ o uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka u kojoj je Manchester United slavio s nedovoljnih 3-2.

Nakon vodstva 3-0 Ivica Olić je golom otvorio nadu, a Robben sjajno zakucao volejem s ruba šesnaesterca za 3-2, odnosno ukupnih 4-4 nakon kojih su Bavarci zbog gola više u gostima izborili polufinale protiv Lyona. Gol koji je hrvatski reprezentativac Petrić "škaricama" postigao Standardu u Liegeu dobio je 23 posto glasova gledatelja emisije, dok je treće mjesto s 10 posto glasova pripalo golu golmana trećeligaške njemačke momčadi Wehen Wiesbaden II, Nicu Adamiju.

Postigao ga je protiv SpVgga Weiden ispucavajući loptu izvan svog kaznenog prostora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije