Naslovnica Sport Rukomet

RK Podravka Vegeta na putu do Lige prvakinja uz himnu Zaprešić Boysa „Dok srce kuca, Podravka“

Kao glavni sponzor i nositelj imena Kluba, Podravka se uključila u organizaciju praznika rukometa u Koprivnici
06. rujna 2018. u 11:17 296 prikaza
Rukometni klub Podravka Vegeta
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Rukometni klub Podravka Vegeta ovog vikenda, 8. i 9. rujna igra kvalifikacijski turnir EHF Lige prvakinja. Tom prigodom predstavljena je i nova himna Kluba „Kad srce kuca, Podravka“. S ciljem vraćanja navijača na tribine kako bi se igračicama na terenu pružila što veća podrška, Podravka je odlučila pomoći te u suradnji sa Zaprešić Boysima iznjedrila novu himnu. Osim što potpisuju pjesmu, Zaprešić Boysi zabavljat će koprivničku publiku oba dana kvalifikacijskog turnira.

Rukometni klub Podravka Vegeta | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

- Klub koji nosi ime Podravka Vegeta, i uz kojeg smo dugi niz godina za nas je puno više od nečeg što se zove sponzorstvo. Ovaj smo važan turnir prepoznali kao izvanrednu priliku da se zajedno promoviramo kao dobri domaćini, ali i kao ozbiljni internacionalni igrači u sportskom i poslovnom smislu. Uz dobru zabavu, darivanje, slatke i slane zalogaje, Podravka je pomogla da ovaj turnir bude zapamćen i po novoj navijačkoj himni koju su s puno emocija za naš klub napravili Zaprešić Boysi - rekla je Marinka Akrap, direktorica Korporativnog marketinga i komunikacija u Podravki i članica Nadzornog odbora RK Podravka Vegete.

Na press konferenciji koja je danas održana bio je i Marko Lasić, poznatiji kao Nered, koji je otkrio kako to da su baš Zaprešić Boysi skladali pjesmu o koprivničkom rukometnom klubu.

– Dva dečka, Marko Novosel i Ivo Novosel iz Zaprešić Boysa imaju koprivničke korijene po majci koja je i sama igrala za Podravku, tako da me Marko doveo tu. Neopisiva je čast raditi za jedan klub koji ima takvu tradiciju i toliko pehara. Želimo preslikati nekadašnju atmosferu na ovaj vikend i dati curama maksimalnu podršku, a ovom prilikom pozivamo sve navijače da dođu na utakmice i podrže Podravku – rekao je Marko Lasić Nered.

Rukometni klub Podravka Vegeta | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

Podravka i RK Podravka Vegeta zajedničkim su snagama osmislile dvodnevni program za sve uzraste u koprivničkoj sportskoj dvorani gimnazije Fran Galović. Tako će posjetitelji, osim dobrog rukometa, imati priliku uživo slušati Zaprešić Boyse, kušati slana i slatka iznenađenja Podravkinih promotora kulinarstva, a za najmlađe je pripremljeno oslikavanje lica prigodnim navijačkim temama.

Turnir kreće u subotu i to u 16:30 utakmicom između Craiove i Jagodine, dok će u 19:30 na teren izaći rukometašice Podravka Vegete koje će snage odmjeriti s turskom Muratpasom Beledyesi. U nedjelju se igraju utakmice za treće mjesto u 15:00 i finale u 18:00 sati.

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas