Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KLUB

Riyad Mahrez napustio Manchester City i otišao u Saudijsku Arabiju

Champions League Final - Manchester City  Training
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
28.07.2023.
u 15:30

S "Građanima" je osvojio i 11 trofeja, pri čemu trostruku krunu prošle sezone - Ligu prvaka, englesko prvenstvo i FA kup.

Alžirski reprezentativac Riyad Mahrez (32) napustio je redove europskog prvaka Manchester Cityja i karijeru će nastaviti u saudijskom klubu Al Ahli, objavio je engleski premierligaš. Krilni napadač pridružio se Manchester Cityju 2018. iz Leicestera Cityja i u dresu "Građana" je u 236 nastupa zabio 78 golova uz 59 asistencija.

S "Građanima" je osvojio i 11 trofeja, pri čemu trostruku krunu prošle sezone - Ligu prvaka, englesko prvenstvo i FA kup.

VEZANI ČLANCI:

"Došao sam u City osvajati trofeje i uživati u svom nogometu i postigao sam sve to i puno više. Imao sam pet nezaboravnih godina s ovim nogometnim klubom, radeći s nevjerojatnim igračima, fantastičnim navijačima i najboljim menadžerom na svijetu," poručio je Mahrez na oproštaju.

Tijekom karijere igrao je i za Le Havre, te Quimper.

Za alžirsku vrstu je upisao 83 nastupa i postigao 30 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije