Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK USPJEH

River Plate svladao Atletico Nacional i osvojio Copa Sudamericanu!

River Plate
Reuters/PIXSELL
11.12.2014.
u 08:47

Vodstvo domaćinu donio je Mercado zabivši u 54. minuti, a prednost četiri minute kasnije povisio je Pezzella, što je bilo dovoljno za veliko slavlje.

Nogometaši River Platea osvojili su Copa Sudamericanu nakon što su u uzvratnoj utakmici finala svladali kolumbijski Atletico Nacional sa 2:0 na Monumentalu. Momčad iz Buenos Airesa slavila je s ukupnih 3:1.

Nakon što je prva utakmica završila 1:1, River je bio bolja momčad u uzvratu svladavši protivnika u razmaku od samo četiri minute. Vodstvo domaćinu donio je Mercado zabivši u 54. minuti, a prednost četiri minute kasnije povisio je Pezzella, što je bilo dovoljno za veliko slavlje.

To im je drugi naslov Copa Sudamericane, prvi nakon 1997. godine, te ukupno šesta međunarodna titula. Značajan im je ovo uspjeh zbog svih problema u proteklih nekoliko godina, kad su zbog financijskih problema ispali u drugu ligu i borili se za opstanak kao klub. Zahvaljujući vjernim navijačima, to su uspjeli i sad ih opet gledamo na tronu.

>> River debitirao u 2. ligi pred čak 40.000 gledatelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije