Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME ZA KRAJ

Riquelme vratio Argentinos Juniorse u prvu ligu, a sad razmišlja o mirovini

'Boca Juniors\' Riquelme controls the ball during the Audi Cup match AC Milan vs Boca Juniors at Allianz Arena stadium in Munich, Germany, 30 July 2009. Boca Juniors won the match 4-3 p.s.o. Photo: To
'A3817 Tobias Hase/DPA/PIXSELL'
25.12.2014.
u 16:26

- Kad sam se vratio u Argentios Juniorse razgovarao sam sa čelnicima kluba i agentom te istaknuo da sam došao pomoći klubu vratiti se u prvu ligu. Uspjeli smo i to je to - rekao je Riquelme

Legendarni argentinski veznjak Juan Roman Riquelme (36) razmišlja o kraju karijere nakon što je s Argentinos Juniorsima izborio povratak u prvu ligu.

- Kad sam se vratio u Argentios Juniorse razgovarao sam sa čelnicima kluba i agentom te istaknuo da sam došao pomoći klubu vratiti se u prvu ligu. Uspjeli smo i to je to. Ukoliko me zaintrigira neka ponuda, razmislit ću. Možda pokušam još malo. Ukoliko ne, onda ću uživati s obitelji i prijateljima - rekao je Riquelme.

Riquelme je u karijeri igrao za Bocu Juniorse, Barcelonu, Villarreal te Argentinos Juniorse. Za reprezentaciju Argentine je odigrao 51 utakmicu i zabio 17 golova.

>> Riquelme: Messi je dobar kao Maradona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije