Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO S OZLJEDOM

Rio Ferdinand: Priznajem, bio sam u depresiji

Rio Ferdinand
Reuters
16.06.2013.
u 11:27

- 18 mjeseci sam bio izvan travnjaka. Čak nisam mogao otići u vrt i igrati se s djecom. To je bilo ponižavajuće. Zbog boli ih nisam mogao podignuti na ramena.

Rio Ferdinand otkrio je da je zbog kronične ozljede leđa proživljavao noćnu moru i bio depresivan. 34-godišnji branič Uniteda nagrađen je novim ugovorom nakon sjajne sezone u kojoj je klub osvojio 20. naslov, no nije sve teklo glatko. Ferdinand je prije toga zbog ozljede 18 mjeseci bio van terena.

- Priznajem, bio sam u depresiji. Sad konačno mogu ispričati kroz što sam sve prolazio. Pokušao sam biti hrabar, ali sam se jako brinuo za svoju budućnost - rekao je Ferdinand za The Sun.

- Nije mi bilo lako i samo sam mislio o negativnostima. 18 mjeseci sam bio izvan travnjaka. Čak nisam mogao otići u vrt i igrati se s djecom. To je bilo ponižavajuće. Zbog boli ih nisam mogao podignuti na ramena.

Zbog toga je nedavno objavio da se definitivno oprašta od engleske reprezentacije za koju je odigrao 81 utakmicu.

- Nisam mogao žrtvovati svoje zdravlje zbog nastupa za Englesku. To ne bi bilo u redu prema Unitedu. To je razdoblje za mene završeno i sad sam samo navijač Engleske.

>> Rio šokiran: Moji navijači vrijeđali su me na rasnoj osnovi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije