Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO SLOMLJEN

Rio očajan nakon smrti supruge: 'Trebala je živjeti još pet godina'

Rio Ferdinand
Foto: Press Association/PIXSELL
17.05.2015.
u 15:45

'Trebala je živjeti još barem pet godina i ne znam kako će se Rio oporaviti. Rebecca ga je činila snažnim i staloženim.'

Rebeca Ellison preminula je u 35. godini nakon teške borbe s rakom dojke, a nove informacije pokazuju da se njen suprug Rio Ferdinand nadao kako će imati još najmanje pet godina života. Zato ga je sve dodatno potreslo.

Činilo se da liječenje pomaže i poznati nogometaš bio je optimističan jer nadu su mu ulijevali liječnici, ali uslijedio je šok svega nekoliko tjedana kasnije. Preminula je 1. svibnja.

- Trebala je živjeti još barem pet godina i ne znam kako će se Rio oporaviti. Rebecca ga je činila snažnim i staloženim. Potpuno je slomljen jer sve se dogodilo tako iznenada. Planira završiti nogometnu karijeru s krajem ove sezone nakon čega će sigurno započeti i s izgradnjom novog života - otkrio je za Daily Mail njegov bliski prijatelj.

Rebecca, bivša trenerica fitnessa, podrijetlom iz Essexa, upoznala je Ferdinanda kada je igrao u West Hamu krajem prošlog stoljeća. Vjenčali su se na Karibima 2009. godine i imaju troje djece.

Njezin se pogreb održao 5. svibnja, a na posljednji ispraćaj su došli brojni Ferdinandovi bivši i aktualni suigrači, prijatelji i poznanici.

>> Kranjčarov suigrač Rio Ferdinand tuguje: Moja predivna žena umrla je u snu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije