Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maria Jose Martinez Sanchez

Rimska slavljenica ispala u drugom kolu Madrida

Maria Jose Martinez Sanchez
AFP
11.05.2010.
u 17:48

Prošli je tjedan apsolutna junakinja na jakom WTA turniru u Rimu (zemljana podloga) bila španjolska tenisačica Maria Jose Martinez Sanchez, pobjednica tog turnira.

Na putu do naslova pobijedila je dvije tenisačice iz kruga pet najboljih na svijetu (Caroline Wozniacki i u finalu Jelenu Janković), a ne manje vrijedne pobjede bile su one protiv Šafarove i Ivanović.

Odlične su je igre uvjetovale uvele među 20 najboljih na svijetu (trenutačno je 19.), ali rođena Katalonka iz Barcelone nije uspjela dobre igre prenijeti i na aktualni jaki WTA turnir u Madridu. Zapela je u drugom kolu protiv Australke Samanthe Stosur koja je slavila sa 7:6(2), 6:4. Spomenimo da je Stosur u meču imala čak 19 prilika za break, od kojih je iskoristila četiri.

Martinez Sanchez je potpuno podbacila u igri nakon svog drugog servisa, pa je tako osvojila samo 14 od 40 takvih poena.

U turniru više nema 9., 12. i 14. nositeljice, Poljakinje Agnieszke Radwanske, Francuskinje Marion Bartoli i Talijanke Flavije Pennette. Recimo da je Bartoli uhvatila samo dva gema (6:2, 6:0) u meču protiv Španjolke Anabel Medine Garrigues.

WTA Madrid, 2. kolo:

Stosur (8) - Martinez Sanchez 7:6(2), 6:4

Petrova (16) - Pavljučenkova 6:2, 7:5

Šafarova - Govorcova 4:6, 6:2, 7:5

Petkovic - Pennetta (14) 7:6(3), 6:3

Schnyder - A. Radwanska (9) 3:6, 6:4, 6:4

Medina Garrigues - Bartoli (12) 6:2, 6:0

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije