Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA NA LJETO

Rimljani za Tinov ugovor od Bayera traže deset milijuna eura

Dortmund, Fussball M?¤nner, 1.Bundesliga, Saison 2014/2015, Spieltag 1, Borussia Dortmund vs Bayer 04 Leverkusen, 23.08.2014, Signal Iduna Tin Jedvaj, Bayer 04 Leverkusen,  Fotocopyright Gladys Chai von der Laage/DPA/PIXSELL
Foto: DPA/PIXSELL
28.12.2014.
u 23:33

- Ne razmišljam o tome, kad dođe vrijeme, onda ću razmišljati, vidjet ćemo što će biti na ljeto - rekao je Jedvaj

Roma je Tina Jedvaja posudila Bayeru iz Leverkusena na dvije godine, no njemački klub je nakon samo nekoliko mjeseci odlučio trajno otkupiti Jedvaja, što dovoljno govori kakav je igrač!

Samo, sad se i u Romi pitaju bi li bilo pametno pustiti takvog igrača, pa su tražili, navodno, čak deset milijuna eura.

- Ne razmišljam o tome, kad dođe vrijeme, onda ću razmišljati, vidjet ćemo što će biti na ljeto. Sad me zanima samo da budemo što bolji u Bundesligi i u Ligi prvaka - kazao je Tin.

Uistinu, nema se zašto zamarati, svjestan je svog potencijala i kvalitete te samo mora nastaviti u istom ritmu kao i dosad pa će sve doći na svoje.

>> Boris Živković: Tin Jedvaj je igrač za najbolje svjetske klubove!

Komentara 5

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
12:38 29.12.2014.

Blustar...............jaooooooooo. nemoj naglas da te netko čuje iz Slovenije jer od kad i Bosanci i Srbi imaju svoje reprezentacije a uskoro i Kosovo ponestaje im igrača!!!!

GA
Galeb1530
01:18 29.12.2014.

Blustar! Pa ti ovdje skaces sa clanka na clanak i prosipas kojekakve gluposti. Zar nemas pametnijeg posla, hoce reci zar se ne bi mogao prihvatiti neceg sto bi te moglo uciniti pametnijim!? -:)

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:00 29.12.2014.

Pod hitno vidjet ima li kakav šukundjed slovenske krvi pa da zlovenci dobiju novog Jakova Faka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije