Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao u najboljim danima

Rim slavi novog junaka: Kalinić odigrao senzacionalno i Romi donio važne bodove!

Nikola Kalinić
Foto: Press Association/Pixsell
01.03.2020.
u 19:56

Hrvatski napadač upisao je dva pogotka i asistenciju

Nikola Kalinić odigrao je u nedjelju poslijepodne jednu od najvećih utakmica karijere! Hrvatski napadač zabio je dva pogotka Cagliariju na gostovanju, a tome je dodao i asistenciju u 4:3 pobjedi koja je Romu ostavila u neizvjesnoj borbi za Ligu prvaka.

Domaćin je poveo pogotkom Pedra u 28. minuti, no samo šezdesetak sekundi kasnije Kalinić je iz neposredne blizine pogodio glavom za 1:1 nakon nespretne reakcije domaćeg braniča Luce Pellegrinija.

Hrvatski napadač je Romi donio preokret i prednost već do odlaska na odmor, a drugi gol je upisao ponovo iz peterca nakon što ga je ovoga puta izvanredno poslužio Henrikh Mkhitaryan u 41. minuti.

Kalinić je potom asistirao Justinu Kluivertu u 64. minuti za 3:1, ali drami tu još nije bio kraj.

U 75. minuti je nadu domaćinu vratio Gaston Pereiro, ali je Rimljanima trijumf ipak osigurao Aleksandar Kolarov iz s(p)retno izvedenog udarca u 81. minuti.

Do kraja je još jedan pogodak zabio Joao Pedro koji je propustio u 90. minuti realizirati najstrožu kaznu, ali i ipak popravio stvar nakon što je odbijenu loptu pospremio u mrežu.

Roma se ovom pobjedom učvrstila petom mjestu uz 45 bodova, te sada za četvrtoplasiranom Atalantom zaostaje samo tri boda. Cagliari je ostao jedanaesti, a Marko Rog je igrao do 89. minute.

Dodajmo priči da je Kalinić zadnji puta nekoj momčadi zabio dva pogotka još dok je nosio dres Milana, i to protiv Udinesea u rujnu 2017.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

DI
diazrm
00:36 02.03.2020.

Ovaj momak je napravio veliku grešku kad je najmanje trebalo i sam je platio najviše. Ali isto tako je puno dao za reprezentaciju prije svjetskog Ukrajina, Grčka, a i odigrao je odlično protiv Španjolske na euru. Što god tko god mislio čovjek je naš najkompletniji napadač i i bio je zaslužio više prilika prije tog incidenta i šteta što se poslije nije to izgladilo. Samo čovjek poslije Fiorentine odlazi u klubove s prejakom konkurencijom od Atletica s Costom i Moratom do Rome s Džekom.

DU
Deleted user
21:01 01.03.2020.

nadajmo se da ga neće ponovno zaboljeti leđa.

Avatar majkuvam
majkuvam
20:46 01.03.2020.

Jedna dobra utakmica a koliko je odigrao loših?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije