Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Rijekin Marin Leovac dobio hrvatsko državljanstvo!

Marin Leovac
Marko Prpić/Pixell
18.09.2014.
u 20:39

Rođen je u Jajcu, a na Kantridu je stigao krajem siječnja iz Austrije Beč.

Marin Leovac je dobio hrvatsko državljanstvo i možda time riješio sve probleme koje na lijevoj strani zadnje obrambene linije u hrvatskoj reprezentaciji ima izbornik Niko Kovač!

Također, ovo je odlična vijest za trenera Rijeke Matjaža Keka jer se Leovac više neće računati kao stranac. Inače, standardan je član početne postave Rijeke, a dosad je odigrao 24 utakmice. Zabio je dva gola i triput asistirao.

Rođen je u Jajcu, a na Kantridu je stigao krajem siječnja iz Austrije Beč.

>> Rijeka gradi klub koji će biti prijetnja modrima

Ključne riječi

Komentara 3

MA
magnum2013
01:11 19.09.2014.

Gospon Deželić jel bi to trebalo znaćiti da ga ubuduće treba zvati Kovač? Zar vam to Strinić nije više dobar?

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
08:31 19.09.2014.

Ako Kovač pozove ovog poluigrača onda laku noć!

DE
derin
01:12 19.09.2014.

Nevjerojatno, koliko nepovjerenja u Strinića, čovjek igra u jakom europskom klubu, zamalo par puta nije završio u Premiershipu, hoće ga MILAN, defanzivno vrlo dobar, prema naprijed dobar., štogod govorili on je naš najbolji lijevi bek, Pranjić može poslužiti protiv slabijih ekipa, ala malta, cipar, koje nemaju moć prema naprijed. a ostali ala leovac, pivarić, jozinović... ne mogu niti u ozbiljniju raspravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije