Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNI TWEET

Rijekin djelatnik dobio otkaz nakon što je ismijao jedanaesterac za Dinamo

NK Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
19.02.2016.
u 09:56

– Bez komentara – kratko su poručili iz Rijeke...

Dinamova pobjeda protiv Zagreba (2:1) izazvala je mnogo pozornosti zbog spornog jedanaesterca, a višu dimenziju cijeloj priči dala je Rijeka zbog, pokazalo se, kobne objave na Twitteru.

– Simpatičan penal. #samokažemo #napadnaprvenstvo! – stajalo je na službenom profilu drugoplasirane momčadi prvenstva, a samo nekoliko sati poslije izjava je izbrisana.

I ne samo to, Večernji list doznaje da su osobi zaduženoj za Twitter Rijeke dali otkaz nakon svega. Nažalost, iz kluba koji ovog vikenda na Maksimiru igra protiv Dinama nisu bili rječiti u vezi s time.

– Bez komentara – kratko su poručili...

Zato su navijači Rijeke reagirali i pozivaju da se Joška Jurkovića vrati na posao.

>> Beusan presudio: Nije bio jedanaesterac za Dinamo! Scoria: Slažem se!

>> Hoće li Dinamo odgovoriti? Rijeka prokomentirala jedanaesterac za modre!

Komentara 13

AK
ak.katic
10:59 19.02.2016.

Zaposlenik jedna tvrtke mora zatupati mišljenje svog poslodavca. Znaći nije smio na svoju ruku komentirati. Privatno naravno može pisati što god želi.

PA
pantigana
10:30 19.02.2016.

Dobro je narod rekao...ne pljuj ruku koja te hrani

IV
ivanhoe1980
15:55 19.02.2016.

Netko se usudio reći da je car gol?! Pa strašno! Kako je to mogao reći?! Da možda nije uvrijedio ove moralne vertikale iz HNSa ili sudačke organizacije? Rijeka se,ipak,ni po čemu ne razlikuje od Dinama.Jednoumlje na Maksimiru, jednoumlje na Kantridi. I jedni i drugi tjeraju navijače od sebe.Šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije