Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena partnera

Rijeka više neće posuđivati igrače Zadru, na kaljenje će u Inter

Zadar - Rijeka
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
03.06.2015.
u 11:30

Interu će dobro doći svaki dobar igrač da bi kao novi prvoligaš bio konkurentan.

Višak igrača Rijeka je prošle sezone posudila Zadru, željela je da ti igrači negdje igraju i sazrijevaju, pa se odlučila za momčad Igora Štimca. No, kako je Zadar ispao iz lige, klub s Kantride igrače neće slati u drugoligaške vode te je pronašao novog partnera.

Tako bi Okechukwu i Solomon umjesto u Zadar trebali otići u zaprešićki Inter, a nije nemoguće da se ta suradnja i proširi kad Rijeka do kraja složi svoju momčad, u koju se vraćaju Kvržić i oporavljeni Moises, stigao je Bezjak, a možda se vrati i Mate Maleš.

Interu će dobro doći svaki dobar igrač da bi kao novi prvoligaš bio konkurentan.

>> Znate li koja momčad u HNL-u najviše profitira od domaćih navijača?

Komentara 1

MA
Mars...+
16:41 03.06.2015.

Sad ce Hajduk zahtjevati da se Inter izbaci iz lige posto su oni ustvari Rijeka 2.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije