Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremni susret

Rijeka slovenskom Triglavu zabila osam komada

Anas Sharbini
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
24.06.2015.
u 20:43

Izveo je Kek izmiješane sastave, svakome jedno poluvrijeme, oba su ozbiljno shvatila svoje zadaće

Nogometaši Rijeke uspješno su odradili prvu utakmicu na slovenskim pripremama pobijedivši drugoligaša Triglava u Kranju sa 8:0. Izveo je Kek izmiješane sastave, svakome jedno poluvrijeme, oba su ozbiljno shvatila svoje zadaće, piše Goal.com.

Rijeka je došla u vodstvo nakon kornera, nakon što je prvu kombinaciju Mišića na prvu stativu za Zlomislića nekoliko minuta prije osujetio vratar Deronja. U 12.minuti Zlomislić je pogodio pod gredu.

Razigrana Rijeka u dvadesetoj minuti povećala je vodstvo preko Balaja, Mišić je iza obrane domaćina izbacio Ajayija samog pred vratara kojeg je zaobišao, ali lopta je došla do albanskog reprezentativca koji ju je gurnuo u praznu mrežu. Mogla je Rijeka nakon pola sata imati i 3:0 ali Tomasov je nakon odlične lopte Radoševića odlučio pucati umjesto asistirati usamljenim Hristovu i Ajayiju. U tim trenucima uspjeli su i domaćini zaprijetiti preko Poplatnika koji je krenuo sam jedan na jedan s Mitrovićem nakon pogreške Zlomislića. 

Kazna je uslijedila na drugoj strani, Balaj se odužio Ajayiju koji je nakon duplog pasa opet sam pred vratarom, zaobišao ga je i sam poentirao. Hristov je prije odlaska na odmor probio uz gol liniju, oštro ubacio, lopta je prošla paralelno s golom, ali je nitko nije ugurao. 

Drugo poluvrijeme nova postava otvorila je odmah pogotkom i najavila furiozni nastavak. Leovac je s lijeve strane vratio loptu za Moisesa koji propušta kroz noge na udarac Sharbiniju, lopta se odbila do Bradarića čiji udarac odbija Deronja, no Bezjak ne prašta i pogađa za 4:0. 

Zaredale su se tada prilike Riječana preko Leškovića, Sharbinija i Bezjaka, ubačaji Kvržića i Leovca. Otpor je trajao do 68.minute kada je Sharbini podvalio loptu Bezjaku koji prolazi Deronju za 5:0. 

Nisu ni tada spuštali nogu s gasa bijeli, Moises u 76. minuti gura do Jugovića koji po podu uz pomoć stative diže rezultat na 6:0. Samo minutu poslije srušen je Leovac za najstrožu kaznu koju je realizirao Bradarić. 

Nova lopta s kojom se igra Copa America dobro je sjela Sharbiniju, a konačno joj je put do mreže za konačnih 8:0 našao u 83.minuti nakon povratne lopte Moisesa.

Komentara 2

Avatar GaryLineker
GaryLineker
23:21 24.06.2015.

Izvrsno posložena momčad kojoj za iskorak fali playmaker u sredini terena. Preporuka - Filip Krovinović.

FI
Fisherman
09:03 25.06.2015.

Ma Slovenci su se osigurali kasko u Teiglav osiguranju i bas ih zaboli dal ce popiti dva ili 8 komada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije