Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo pojačanje
Povratak na članak

Rijeka se sprema za lov na Dinamo: Doveli igrača iz Züricha

– Drago mi je da sam potpisao za Rijeku. U ovom trenutku Rijeka ide ka ozbiljnom cilju europskog kluba i smatram da imam kvalitetu da zajedno sa suigračima ostvarimo ciljeve

Komentari 7

BU
budagigo
21:31 22.12.2015.

tresemo se od straha..pazi ti basne dinamo dovede npr.machada iz grčke koji vrijedi 2 milje eura i režimski mediji hračkaju da ne valja,a ovi dovuku iz zuricha crnogorca koji je usputno slobodan igrač,vrijedi manje od pola milje eura i odjednom režimlije pišu da se rijeka sprema na lov za dinamom.skojom vojskom?rijeka je bila najbolja kada im je mamič poslao viškove iz dinama i to je činjenica,a ne sa nikakvim slovencima,makedoncima,crnogorcima i ostalim ex jugpslavenima koje si dovode.

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
21:00 22.12.2015.

Čim je slobodan mora biti dobar igrač, one loše vežu dugoročnim ugovorima.

VL
TO
tonimohave
20:08 22.12.2015.

Mislis sa Kantride

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
23:27 22.12.2015.

Nezavisno je li Asmir Kajević talentiran, prosječan ili vrlo limitiran igrač europski trenerski mag Matjaž Kek če od tog balkanskog dečka napraviti igrača i buduči transfer na zapad.

VL
HH
helgin@hogar
23:20 22.12.2015.

pojacanje iz ciriha!!! sta je smjesno? pa cirih je vec nekoliko godina u polufinalu lige prvaka!!! to ne moze bit pojacanje da messi dolazi iz ciriha!

VL
KU
kupatilo
00:49 23.12.2015.

Rijeka ima Matjaza Keka a bez njega puna je dreka.Kek u Dinamo i dati mu slobodu.Tako bi Dinamo docekao proljece u Evropi.Kao sto Real i neki drugi bogati klubovi imaju golmane za Evropu i prvenstvo a druge za kup utakmice.Mamic bi mogo ostat za kup utakmice jer za drugo nije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.