Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 1:0
Povratak na članak

Rijeka se namučila protiv Osijeka

U pristupu utakmici obiju trenera ništa se posebno nije promijenilo u odnosu na kup-utakmicu.

Komentari 3

Avatar mlijeko
mlijeko
19:15 23.02.2014.

Odličan nogomet Osijeka. Imali su više udaraca prema vratima i u okvir od Rijeke. po igri zaslužili su bod. Penal. Kada ga je sudac dosudio u redu, ali i da ga nije dosudio bilo bi u redu. Rijeka očito nijeije dobro ušla u proljetni dio prvenstva. Nadam se da će bolje biti u srijedu. Tada će se moći braniti što Rijeka bolje zna...

VL
DA
davos24
20:14 23.02.2014.

Rijeka ima sreće da je zadržala navijače nakon onog u Zadru, ovo je sad lagani progres ali daleko od Rijeke koju smo vidjali u rujnu 2013. Definitivno slabe i nedovoljne pripreme.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
21:49 23.02.2014.

Znači tako, Rijeka plati Osijeku pripreme, mjesec dama kasnije dvije pobjede protiv Osijeka... Tako je i Dinamo svojedobno kupio Dinu Špehara pa onda dva dana kasnije zabio tri gola u prvih 30 min. na Gradskom vrtu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.