Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele ga na Rujevici

Rijeka sa Sampdorijom pregovara o Lorencu Šimiću

Lorenco Šimić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
02.08.2019.
u 07:53

Ovaj 22-godišnji stoper savršeno se uklapa u viziju poslovanja riječkog kluba koji radi na tome da kupi talentiranog igrača koji nije uspio u inozemstvu, oživi mu karijeru i onda ga proda dalje tako da zaradi na njemu

Rijeka želi iz talijanskog prvoligaša Sampdorije dovesti bivšeg stopera Hajduka Lorenca Šimića. Šimić je lani bio na posudbi u SPAL-u, sezonu prije toga u Empoliju i čini se da se zasitio seljakanja po Italiji te želi napustiti Sampdoriju.

Ovaj 22-godišnji stoper savršeno se uklapa u viziju poslovanja riječkog kluba koji radi na tome da kupi talentiranog igrača koji nije uspio u inozemstvu, oživi mu karijeru i onda ga proda dalje tako da zaradi na njemu.

Nije poznato koliku bi odštetu Sampdorija mogla tražiti, ali ne očekuje se da su njeni apetiti veliki s obzirom na to da Šimić više vremena provodi na posudbama nego u klubu.

>> Najskuplji dosadašnji transferi ovog ljeta

Lorenco Šimić
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije