Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBILI RUDEŠ
Povratak na članak

Kad se razljuti, Rijeka je za 1. HNL – Juventus!

Rudeš ima simpatičnu navijačku skupinu koja je ipak pokvarila sliku ružnom pjesmom o gradu Rijeci. Inače je taj mali klub sjajan domaćin

Komentari 7

Avatar Django
Django
10:10 02.10.2017.

Čitam ovaj naslov pa se sjetim naslova od prije par dana, kada je i Dinamo zabio pet golova. Sramota je kad sportski novinari umjesto o sportu pišu političke pamflete.

VL
AI
AirMax2
10:15 02.10.2017.

Čuj ovo...Mladen Miletić? Haha opalit ću onako iz mraka i reć da se radi o polusrbinu? Besramno tepanje Rijeci i usporedba s Juventusom nakon pobjede nad ekipom koja je po prvi put u 1. HNL...samo se nadaj Mladene, fasovat će ih Dinamo ;) Što se tiče famoznog ( barem meni ) navijanja Šugava Rijeko, puna si Srba ( hahahaha ) i toga što je to jako zasmetalo novinaru upućujem čitatelje na retoričko pitanje na početku mog ekspozea. Završno, Mladene samo se sjeti šta je tata rekao...ovo ste vidjeli sad i više nikad. P.S. NE BRINI RIJEKO...IMA JOŠ VRBA

VL
DU
Deleted user
11:10 02.10.2017.

meni je zabavno na ovom portalu nimalo se ne osećam da sam na stranom portalu

VL
Avatar HighFlyer
HighFlyer
12:25 03.10.2017.

Bravo za autora clanka. Rijekini golovi Rudesu su bili nogometna poezija i prava poslastica za svakog neutralnog gledatelja.

VL
DU
Deleted user
18:08 02.10.2017.

Hehehehe ,pa ovi polutani nemaju srama. Dinamo je kaj onda...... dva Juventusa?????

VL
MA
Magnificus
13:02 02.10.2017.

rijeka je juventus jer je dobila najslabiju momčad lige koju trpaju svi redom? što trebaš imati u glavi za pisati ovakve bedastoće?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.