Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE

Rijeka predstavila Messijeva prijatelja: Brzo ću se uklopiti

Lucas Scaglia
Foto: HNK Rijeka
07.08.2014.
u 10:25

- Zahvaljujući reprezentaciji i ponajboljim klubovima, poznajem hrvatski nogomet - rekao je Lucas.

Nakon Ramona Fernandeza i Jonathana Germana HNK Rijeka je dobila novog Argentinca. Riječ je o 27-godišnjem Danielu Lucasu Scagli, zbog niskog rasta zvanog Nano, koji je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom za produženje suradnje.

Veznjak rođen u Rosariju karijeru je počeo u Newell's Old Boysima, a prije dolaska na Kantridu igrao za Terrassu, Panserraikos, Trikalu, Kallonis, Bolivar, Once Caldas i Deportivo Cali.

–  Za mene i moju igračku karijeru velika je stvar biti u Rijeci i igrati u tako velikom klubu. Veseli me što sam dobio priliku okušati se ovdje, obući ovaj dres i nadam se da ću opravdati očekivanja navijača i igrati kako se od mene i očekuje – kaže Lucas i nastavlja:

–  Čim se pojavila mogućnost da dođem u Rijeku, zajedno s obitelji putem interneta sam se informirao o klubu, gradu, regiji… Što reći nego da sam očaran ovime što sam zatekao, ova regija je doista prekrasna i siguran sam da ću tu provesti ugodne trenutke. Vjerujem da ću se brzo uklopiti, siguran sam da će mi i suigrači pomoći u tome i doista se veselim što ću biti dio kluba o kojem sam čuo i pročitao puno lijepih stvari.

Iako priznaje da ne zna mnogo o Prvoj HNL, ističe da je putem televizije i interneta dobio priliku upoznati hrvatski nogomet.

–  Zahvaljujući reprezentaciji i ponajboljim klubovima, poznajem hrvatski nogomet, najviše reprezentaciju i znam da se puno polaže na tehniku, slično kao i u Argentini. Vjerujem da će mi to olakšati prilagodbu na novu sredinu i da će navijači biti zadovoljni onime što pružim – zaključio je Lucas Scaglia.

>> Marić napustio Rijeku; dolazi Messijev prijatelj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije