Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN POTEZ

Rijeka posudila Brezovca Speziji iako nije htio napustiti klub!

Josip Brezovec
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
29.08.2014.
u 13:08

U riječkoj je ekspediciji, po povratku iz Tiraspola, vladalo sjajno raspoloženje, pognute glave bio je samo Brezovec.

Rijeka se drugi put u svojoj povijesti kvalificirala u Europsku ligu, a onda već sljedećeg dana iznenadila svoje navijače. Naime, na Kantridi su se odlučili na dva izlazna transfera, Rijeku napuštaju Josip Brezovec i Adis Jahović, doznaje Goal.

Josip Brezovec odlazi na jednogodišnju posudbu u Speziju, što za mnoge predstavlja veliko iznenađenje. Zahvalni veznjak bio je ljubimac navijača, nerijetko i kapetan momčadi.

Ali, u mandatu Matjaža Keka i vrlo važna karika u veznoj liniji Rijeke. U riječkoj je ekspediciji, po povratku iz Tiraspola, vladalo sjajno raspoloženje, pognute glave bio je samo Brezovec. Jasno je i zašto, nekadašnjem veznjaku Varteksa, Dinama i Slavena Belupa ne ide se s Kantride. No, nogomet je odavno postao pravi biznis, pa će Brezovec karijeru nastaviti u talijanskoj Serie B.

>> Više pročitajte OVDJE.

>> Umjesto Alžirca Soudanija u Mainz ide – Kramarić!

Ključne riječi

Komentara 6

PU
Purgerskipajcek
14:42 29.08.2014.

Logicno,naredio gospodar Talijan Volpi filijali

BI
billynik
13:43 29.08.2014.

Mamić je i za ovo kriv :)

VE
vetlanda22
13:53 29.08.2014.

Možda kupe ponovno Borasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije