Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Rijeka posrnula u Osijeku, primili su gol u sedmoj minuti sudačke nadoknade!

Osijek - Rijeka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/13
21.11.2015.
u 17:02

Završilo je 1:1 u Gradskom vrtu, a domaći su izjednačili u sedmoj minuti sudačke nadoknade

Rijeka se nije "provukla" na gostovanju kod Osijeka i remijem 1:1 ostala bez dva vrijedna boda u 17. kolu Prve HNL. Dovoljno je to da zadrže distancu ispred drugoplasiranog Dinama, ali sad imaju samo dva boda prednosti "na kontu".

Domaćini su igrali na krilima pobjede protiv Hajduka (1:0) prije dva tjedna i željeli su još jedan vrijedni skalp, no momčad Matjaža Keka ipak je nešto kompaktnija na terenu od Splićana sklonih raznim oscilacijama pa stvari nisu bile toliko jednostavne.

U takvoj "igri nadmudrivanja" i borbe za svaki pedalj travnjaka, bolje se snašla Rijeka te stigla do pogotka u najboljem mogućem trenutku - posljednjim sekundama prvog dijela. Zabio je Roman Bezjak i činilo se da će to biti dovoljno za tri boda, da bi u sedmoj minuti sudačke nadoknade bio dosuđen jedanaesterac nakon starta Bradarića na Arseniču. Realizirao ga je hladnokrvno Mile Škorić i domaći su mogli početi slaviti.

Sad Rijeka ima 35 bodova, a deveti Osijek je na 14.

>> Dinamo nakon preokreta slavio u Koprivnici

Komentara 19

ED
europski dinamo
17:18 21.11.2015.

Slusam onog komentatora na areni i ne mogu vjerovati da je moguce biti toliko zloban i uporno 3 min govoriti o dvojbenom penalu!!! Bradaric puni volej po nogama igraca Osijeka....najcisci penal.

ED
europski dinamo
17:22 21.11.2015.

A vidi naslova!!!!!! Penal je sudjen u 94:07 a izveden je 3 min kasnije jer je inace vrlo objektivni Mance sa udaljenosti od 63 metra nije vidio da Bradaric volejcinom pogadja igraca Osijeka pa se onak malo buni.

TO
tony111
17:46 21.11.2015.

Ne samo da je bio penal, već i izravni crveni karton.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije