Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI RASPRODAN

Rijeka ne može ugostiti sve, zato na Rujevicu dolaze samo 'mamićevci'

BBB
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
23.10.2015.
u 16:01

U Maksimir je poslano 275 ulaznica, koliko ima mjesta u "kavezu" na južnoj tribini

Na rujevičkim blagajnama više nema ulaznica, nedjeljni derbi 14. kola Prve HNL između Rijeke i Dinama je rasprodan, tako da nas čeka sjajna atmosfera. No navijači aktualnog prvaka ipak ne mogu biti baš potpuno sretni, iako će Uprava zadovoljno trljati ruke.

Naime, u Maksimir je poslano 275 ulaznica, koliko ima mjesta u "kavezu" na južnoj tribini, pa zbog toga neće biti moguće ugostiti navijače sklone aktualnoj vlasti u Dinamu i Bad Blue Boyse, piše Novi list. Zna se da su u sukobu pa policija nema prostora kako ih smjestiti da ne dođe do sukoba.

Dinamo će stoga morati odabrati jednu od te dvije grupacije i vrlo vjerojatno će se odlučiti na one koji im s maksimirskog Sjevera pružaju podršku. Ali to znači i da će doći svega nekoliko desetaka ljudi.

>> Vjerujem da će Dinamo biti prvi i nakon gostovanja u Rijeci!

Komentara 26

Avatar petrolio
petrolio
16:33 23.10.2015.

pa normalno da će dinamo podržati dolazak normalnih navijača, a ne huligana koji vrijeđaju, trgaju stolice, pale i bacaju baklje, tuku se s drugim navijačima!

LI
Lik123
17:20 23.10.2015.

Čudno, neće se odlučiti za one koji bacaju baklje, prekidaju tekme i zbog kojih Dinamo plaća kazne. Stvarno šokantno.

PU
Pukovnik10
16:57 23.10.2015.

to se moglo i očekivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije