Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti slavili 2:0

Rijeka na krilima Kramarića pobijedila lokose i preskočila Hajduk

Lokomotiva - Rijeka
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
19.12.2013.
u 19:59

Ovo je Rijeci bila šesta gostujuća pobjeda ove sezone, a s nova tri boda preskočila je Hajduk na drugoj poziciji

Nakon što je jutros u medijima procurila informacija kako Tomislav Ivković napušta klub, lokosi su u Maksimiru odigrali zaostalu utakmicu 17. kola HNL-a protiv Rijeke.

Ovoga puta ova dva kluba nisu imala problema s vremenskim uvjetima, barem ne kao krajem studenog kada je utakmica odgođena, a gosti su odnijeli puni plijen. Momčad Matjaža Keka slavila je sa 2:0 i tako okončala uspješnu godinu.

Riječani su poveli u 36. minuti, Kvržić je zabio nakon proigravanja Benka, a s tim rezultatom otišlo se na odmor. U 65. minuti Bertoša je ubacio s lijeve strane, a Kramarić odlično reagirao i fenomenalnim golom postavio konačan rezultat.

Ovo je Rijeci bila šesta gostujuća pobjeda ove sezone, a s nova tri boda preskočila je Hajduk na drugoj poziciji. Ima isti broj bodova kao i Splićani (38), pet manje od Dinama, ali i bolju gol-razliku. Lokomotiva je ostala na četvrtom mjestu, ima 33 boda.

Ovom utakmicom i službeno je zavšio prvi dio sezone u HNL-u, sada nam slijedi duža stanka.

Komentara 1

HO
Hobi
22:10 19.12.2013.

Igraci su izdali trenera hehe.pa kako i ne bi kad je trener izdao sam sebe.totalno nevjerodostojan tip.tko bi ga i slijedio takvog?! Ma smijesan je kao i cijeli odnos dinama i lokomotive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije