Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Tomečak:
Povratak na članak

'Rijeka je skoro ispala, bojao sam se doći, a sad igra ljepše od Dinama'

Cilj nam je ne izgubiti u Maksimiru, iako smo u Europi mi i dalje 'živi', dok se Dinamo opet prerano oprostio. Što mi je – neobjašnjivo!

Komentari 6

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
17:16 04.12.2014.

Kad je igrao u Dinamo je bio kao razmaženo dijete , birao pozicije na kojima želi igrati , logičan slijed je bila klupa . Sada liči na igrača , ozbiljnog čovjeka koji je shvatio da nogomet nije samo igra . Mislim da sve tri strane mogu biti zadovoljne , svaka će dobiti svoj dio kolača .

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
23:39 04.12.2014.

Uh ..da Rijeka još dobije pravog trenera ..tek kako bi onda igrala!???

VL
ET
eufrat_top
22:19 04.12.2014.

..lik je skroz normalan..

VL
Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
19:48 04.12.2014.

'Rijeka je skoro ispala, bojao sam se doći, a sad pod vodstvom europskog trenera Matjaža Keka igra ljepše od Dinama'

VL
JT
jtpm
16:54 04.12.2014.

'Rijeka je skoro ispala, bojao sam se doći, a sad igra ljepše od Dinama'. >>>> Da a to treba zahvaliti Zrdavku Mamicu koji je prodao 6 igraca Dinama Rijeci( i zadrzao pravo na 50 % odstete u slucaju prodaje). Poredd toga je Rijeka za sitnis kupila 5 igraca Osijeka. Ma kakav Kek , da nije bilo Mamica ( i novog vlasnika)Rijeka bi danas igrala drugu ligu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.