Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANTRIDA PRIJETI

Rijeka doma napada svakoga, pa i Dinamo!

Riječani su u igri s Varteksom na kraju ostali bez snage
Foto: Darko Gorenak
23.10.2008.
u 16:51

Očekivanja? Dinamo je već nekoliko godina najbolji klub hrvatske lige, iako je u nekoliko utakmica igrao loše. Plavi vole igrati na Kantridi, i ne vjerujem da će im se loše izdanje ponoviti. Ipak, u igri s Dinamom nemamo što izgubiti; uvijek moramo razmišljati o pobjedi, bez obzira na to tko dolazi na Kantridu. I Dinamo ćemo napasti otvoreno, a odlučujuća bit će igra na sredini terena - kaže Rijekin trener Robert Rubčić, koji od igrača traži atraktivnu i napadačku igru, ne skrivajući ambicije za vrh.

S Rubčićem smo razgovarali nakon jutarnjeg treninga, koji je protekao u opuštenom ozračju - za igrače koji će od prve minute odmjeriti snage s Dinamom bio je lakšeg intenziteta, dok su pričuve ipak morale jače zapeti. Za dolazeći derbi Rubčić se pripremao od prve minute nakon remija s Varteksom.

- Tu ćemo utakmicu analizirati, ali tek nakon ogleda s Dinamom. Za Dinamo ćemo mijenjati sustav igre. Upitna su dva mjesta, u sredini i u obrani, a još ne znam hoćemo li u obrani nastupiti s četvoricom ili s trojicom igrača. Očito je da su mlađi igrači podlegli umoru, ali sutra je taktički trening, pa će se nakon njega znati više - rekao je Rubčić.

- Vidjelo se u posljednjim minutama utakmice da je igračima nestalo snage. Ispitat ćemo u čemu je problem. Ljudi moraju shvatiti da je izgubljeno 15 dana tijekom kojih Rijeka nije imala trenera, dok je Varteks, na primjer, u to vrijeme odradio dva jaka kratka ciklusa tijekom kojih se odlično pripremio za nastavak sezone - objasnio je Rubčić nagli pad forme svoje momčadi nakon sjajno odigranih sat vremena u Varaždinu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije