Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada nada

Hrvat briljira u Juventusu: Bit će glavna prijetnja Rijeci

Sandro Kulenović
Foto: Instagram
22.03.2018.
u 09:05

Mlade nade hrvatskog prvaka u osmini finala su, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca sa 4:2 (1:1) bile bolje od Torina, pa će se u petak sučeliti Juventusu.

Rijeka je ostvarila još jedan velik uspjeh, te se plasirala u četvrtfinale prestižnog Viareggio kupa, tradicionalnog turnira u Italiji za igrače do 19 godina, piše Goal.

Mlade nade hrvatskog prvaka u osmini finala su, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca sa 4:2 (1:1) bile bolje od Torina, pa će se u petak sučeliti Juventusu.

Torino je u 67. minuti stigao do prednosti pogotkom D'Alene s bijele točke, a u trećoj minuti sudačke nadoknade izjednačio je Mulac.

Za našeg su predstavnika s bijele točke sigurni bili Vuk, Mulac i Pintarić; dva pokušaja mladih Talijana obranio je sjajni vratar Pandur, dok je jedan udarac Torineza završio na vratnici.

Zanimljivo, najbolji strijelac ovogodišnjeg Viareggio kupa je Sandro Kulenović (pet pogodaka), hrvatski reprezentativac do 19 godina i napadač Juventusa koji će baš u petak predstavljati najveću opasnost za mlade nogometaše Rijeke!

Parovi četvrtfinala finala: Inter - Genoa, Venezia - Parma, Rijeka - Juventus, Fiorentina - Sassuolo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije