Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNI DOLASCI I ODLASCI

Riječani zbog kiše pripreme sele na Krk

Robert Rubčić
Goran Kovačić
11.01.2010.
u 14:22

Nogometaši Rijeke prozivkom i trčanjem na tartan-stazi počeli su jučer s pripremama koje će se već u utorak preseliti na Krk gdje će boraviti do subote. Razlog je travnjak natopljen obilnim kišama.

Prvoj prozivci odazvalo se 36 igrača. Nedostaje jedino vratar Velimir Radman koji će se priključiti večeras nakon povratka iz Vijetnama gdje je neuspješno pokušao naći angažman.

Prvoj momčadi priključena su i osmorica mladih talentiranih igrača iz regije, a na probu iz Gorice stigao je Brazilac Da Silva. Do kraja tjedna klub se nada riješiti sporazumne raskide ugovora sa Smithom i Karoglanom.

To su već učinili s Argentincem Germanom te se nadaju dovesti Marokanca Lkhala. Jedini novi igrač je Belgijac Yourasovsky koji je na Kantridi bio dva mjeseca i ugovor potpisao prije Božića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije