Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euforija u rijeci

Riječani slavili na Korzu pa se zaputili dočekati momčad na Krku

Rijeka navijači Korzo (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/10
Autori: tok,
29.08.2013.
u 20:20

Od sreće, drame do euforije. Riječani su na Korzu proživjeli svaki trenutak utakmice iz Stuttgarta u kojoj je njihova momčad izborila Europsku ligu

Remi sa Stuttgartom koji je Rijeku odveo u Europsku ligu cijeli je grad večeras podigao na noge.Vatrenim navijačima koji su ne štedeći grla utakmicu gledali na video zidu na Trgu 128. brigade u središtu grada  tek što je završio TV prijenos priključilo se mnoštvo Riječana koji su utakmicu odgledali kod kuće, a onda više nisu mogli izdržati pa su krenuli proslaviti uspjeh svojih nogometaša u srce grada.

Prema Korzu slila se rijeka radosnih ljudi  razdraganih lica i punih srca, mnogi su se grlili i ljubili, a pala je i pokoja suza radosnica. Automobili okićeni zastavama kruže gradskim ulicama trube sirene,  grupice mladića i djevojaka zaustavljaju autobuse gradskog prijevoza u kojima se slušao radio prijenos utakmice, pale se baklje i pucaju petarde. Korzom se ore povici Rijeka, Rijeka, Ajmo Rijeka i  pjesma, od Najdraže Rijeke do one Mi smo šampioni i Armadinih navijačkih pjesama koje svi znaju. Svi slave Keka i njegove dečke, junak večeri je Goran Mujanović koji je zabivši gol za izjednačenje ispunio snove i nade Riječana minutu prije kraja utakmice koja je klubu sa Kantride donijela povijesni uspjeh. No, razdragani Riječani ponosni su na cijelu momčad i zapravo ne žele nikoga posebno izdvajati govoreći da su svi zaslužni za uspjeh i da su u njega vjerovali.  

I kafići su puni, u mnogima se gledala utakmica, a sad će fešta trajati do jutra.  Nogometaši Rijeke na  aerodrom na Krku stižu pet minuta iza ponoći, a najvjerniji će ih ondje dočekati. Zračna luka organizirala je i dva posebna autobusa koja s riječkog Jelačićevog trga polaze u 22.30 sati, a mnogo je navijača krenulo i vlastitim automobilima.

>> Mujanović pogotkom u 94. minuti donio Rijeci plasman u Europsku ligu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije