Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK RIJEKA

Riječani protiv Udinesea testiraju snagu

'sport 03.10.2009.,Zagreb, Kranjceviceva - 10. kolo Prve HNL-e, susret izmedju NK Croatia Sesvete i NK Rijeka.Fausto Badicin, Renato Pilipovic. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
10.10.2009.
u 11:48

Nogometaši Rijeke jučer su završili s mini pripremama na Krku. U prvenstvenoj stanci zbog reprezentativnih akcija, stručno vodstvo Riječana odlučilo je poboljšati tjelesnu spremu igrača. Iz Malinske se vraćaju zadovoljni.

– Radili smo odlično, imali smo odlične uvjete na krčkim terenima, a domaćini su nas držali kao malo vode na dlanu – zadovoljan je trener Riječana Zoran Vulić, koji danas svoju momčad vodi u Udine na jak prijateljski ogled s Udineseom, sedmoplasiranom momčadi talijanske Serie A.

Okršaj s Di Nataleom
Udinese u svojim redovima ima i prvoga strijelca talijanskog prvenstva Antonija di Natalea, i bit će to zasigurno vrlo dobra provjera za Riječane, vidjet će gdje su u odnosu prema prvoj europskoj ligi – a Udinese to zasigurno jest.

Čagalj i Križman u stroju
– Mi u današnjoj utakmici nemamo nikakav rezultatski imperativ. Dvoboj s Udineseom shvaćamo kao provjeru vlastitih mogućnosti, kako bismo vidjeli gdje smo i na čemu najviše moramo raditi. Koristit ću sve igrače koji konkuriraju za prvu momčad, svaki će dobiti po 45 minuta, tako da će neki morati zaigrati i na pozicijama koje nisu primarno njihove jer mi ipak nemamo takvu širinu da na svakoj poziciji imamo dva ili čak tri igrača. Dobra je vijest da su ozljede sanirali Čagalj i Križman, a izvan stroja još je Đalović, koji radi po posebnom programu. U sljedećoj prvenstvenoj utakmici protiv Osijeka (17. listopada, op. a.) zbog kartona ne mogu igrati Pamić i Landeka pa će nam ovo biti i prilika da provjerimo tko bi ih mogao zamijeniti na najosjetljivijim mjestima u momčadi – objašnjava želje Riječana trener Vulić.

No, upravo zbog izostanka Pamića i Landeke Vulić je odlučio ubuduće kazniti kartonirane zbog prigovora. – Ako netko mora prigovarati, to ću biti ja, a ne igrači. Oni moraju misliti na momčad – smatra Vulić.

Novu zvijezdu hrvatske nogometne reprezentacije Nikicu Jelavića, napadača koji ove sezone briljira u dresu bečkog Rapida, u prvu momčad Hajduka svojedobno je ubacio upravo Zoran Vulić.

– Pratio sam u Splitu utakmicu juniora Hajduka i Zagreba koju su domaći na poluvremenu gubili 0:3. U drugom poluvremenu ušao je Nikica i ubrzo zabio i još je namjestio pogodak ili dva. Pozvao sam ga u prvu momčad Hajduka, gdje je Nikica ostavio određeni trag, no žao mi je što njegov iznimni potencijal Hajduk nije još bolje iskoristio – prisjeća se Zoran Vulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije