Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lothar Matthäus

'Ribery svojim izdanjima vrijeđa publiku'

Franck Ribery
AFP
30.03.2010.
u 18:39

Proslavljeni njemački nogometni reprezentativac i nekadašnja ikona minhenskog Bayerna, Lothar Matthäus, kritički se osvrnuo na doprinos koji igri Bavaraca daje Franck Ribery.

Ujedno je Matthäus predložio klubu da proda francuskog nogometaša o čijem se odlasku ionako naširoko piše, tvrdi Spiegel. Riberyju ugovor ističe sljedećeg ljeta i jasno je, želi li Bayern, prilikom njegova odlaska nešto zaraditi da je nužno krenuti u akciju koja će rezultirati ili prodajom ili produljenjem njegova ugovora. Matthäus je za prvu opciju, no pomirljivim tonom kaže:

- Nikako mi se nije dopala njegova igra protiv Stuttgarta, bio je mlitav. Takvom igrom Ribery vrijeđa publiku, pa se samo nadam da će se nastaviti predstavljati boljim izdanjima, jer takav čini prevagu na terenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije