Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka, 32. kolo

Ribery golom u 90. nakratko odgodio feštu Borussije

'Bayern Munich\'s French midfielder Franck Ribery (front) and Bayern Munich\'s midfielder Bastian Schweinsteiger celebrate after Ribery\'s scored during the UEFA Champions League first-leg semi-final
'CHRISTOF STACHE'
21.04.2012.
u 17:39

Premijernu pobjedu na klupi Kaiserslauterna upisao je Krasimir Balakov koji je tri boda osvojio na gostovanju u Berlinu kod Herthe (2:1).

Vedrana Ćorluke nije bilo od 29. veljače i reprezentativnog okršaja sa Švedskom u Maksimiru, tada je istegnuo mišić i u subotu je prvi put nastupio nakon te ozljede. Na gostovanju u Hoffenheimu, Ćorluka je za Bayer L., koji je pobijedio 1:0 (strijelac Schürrle u 79. minuti), odigrao 90 minuta na desnom obrambenom boku, bio je solidan,više se držao obrambenih zadaća nego što je išao u napad.

 

U 84. minuti, jedna se lopta u 16-ercu odbila Ćorluki na ruku, pa iako nije bilo namjere igranja rukom, sudac Brych pokazao je na bijelu točku! Međutim, vratar Leverkusena Bernd Leno “izvadio” je Ćorluku i sjajno obranio udarac Sejada Salihovića, pa su sva tri boda otišla u Leverkusen.

 

Ivica Olić i Danijel Pranjić bili su u startnoj postavi Bayerna na gostovanju u Bremenu kod Werdera. Bayern je na kraju slavio 2:1 (1:1), iako je gubio, a najzaslužniji za preokret bio je Bayernov “štemer” Franck Ribery, koji je u 64. minuti zamijenio Olića i bio je dodavač za autogol Nalda (75. minuta), te strijelac pobjedničkog pogotka u 91. minuti!

 

Olić je igrao na lijevome krilu, a Pranjić zadnjeg veznog u paru sa Schweinsteigerom. Olić je imao jednu priliku, no loptu je nakon njegova udarca glavom obranio domaći vratar Wiese, a upisali smo i dobru asistenciju našeg napadača Petersenu, koji je uzdrmao gredu. Spomenimo da je u 64. minuti i Pranjić napustio teren.

 

Njemačka, 32. kolo: Köln - Stuttgart 1:1, Hertha - Kaiserslautern 1:2, Hoffenheim - Bayer L. 0:1, Nürnberg - HSV 1:1, Werder - Bayern 1:2. Poredak: Borussia D. (-1) 72, Bayern 67, Schalke (-1) 57, Borussia M. (-1) 56...

Komentara 1

Avatar blackula9
blackula9
18:34 21.04.2012.

prvi nastup i skrivi penal:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije