Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavko Goluža

'Respektiramo Dance, ali mi želimo jedino što nam nedostaje – europsko zlato'

Hrvatska rukometna reprezentacija, EP Danska
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
23.01.2014.
u 13:56

– Treba smanjiti euforiju, sad smo među četiri najjače ekipe, ne samo u Europi nego i na svijetu, tako da sigurno neće biti lako

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju već sutra očekuje novi izazov na Europskom prvenstvu. U polufinalu igramo protiv domaćina Danske, koja je ipak favorit, ali to ne znači da će se naši predati.

– Treba smanjiti euforiju, sad smo među četiri najjače ekipe, ne samo u Europi nego i na svijetu, tako da sigurno neće biti lako. Dance respektiramo, ne samo zbog njihove snage, nego i zato što oni imaju osmog igrača, publiku. No, i mi imamo svojih aduta, o kojima sad ne bih volio puno govoriti. Ono što mogu reći je da ćemo ostaviti srce na terenu i dati sve od sebe. Danci će sigurno imati veliku podršku s tribina, ali mi znamo da su i naši navijači uvijek srcem uz nas i to nam je dodatna snaga. Važan faktor bit će i sreća – rekao je izbornik Slavko Goluža i dodao:

– Nije tajna da nama u kolekciji nedostaje samo europsko zlato i nitko ga ne želi više od nas. Sve ćemo učiniti da ostanemo na putu prema finalu. Atmosfera je dobra, ozljeda zasad nema, odmah sinoć poduzeli smo sve da napravimo regeneraciju, da se igrači osvježe, danas imamo još jedan regeneracijski trening i polako se spremamo za Dance.

Komentara 1

HA
hajduk1966
20:45 23.01.2014.

Treba biti realan.Goluza je forsirao 7-8 igraca koji su sad preumorni tako da mogu dati 60-70% od onog sto mogu,bicanic nije 28 minuta uputio udarac prema golu,kopljar 4-5 u prvom poluvremenu protiv poljaka ako zaustave duvnjaka tko ce igrati Poo meni moraju vise vjerovati u sebe jer vrijede,s druge strane i izbornik mora smoci snage i ako ne ide mijenjati i one koje imaju jacu minutazu NAPRIJED KAUBOJI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije