Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti Englezima
Povratak na članak

Reprezentacija treba biti ispred klupskog nogometa

Sada kada su shvatili da se ne mogu riješiti mrskog im Capella, engleski mediji okrenuli su se davanju savjeta kako riješiti problem Albionove neuspješnosti.

Komentari 2

OB
-obrisani-
10:10 15.07.2010.

Reprezentacija treba biti ispred klupskog nogometa rekli su Olić (FC Bayern), Modrić (Tottenham) i Petrić (HSV) jako zagrizli, čvrsto odgrali te rasturili Lihtenštejn i Wales i uzeli bod vanka protiv Estonije..

VL
AN
Andol
12:39 16.07.2010.

Najveći povijesni uspjeh slovenskog nogometa: \"ono kad smo bili na svjetskom a Hrvati nisu...\" I dalje žare i pale travnjacima, moćni prvak Koper prima pet komada u mrežu. Samo nek je nešto u mreži, kad već nemaju riba dali smo im lopte...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.