Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora baciti odijelo
Povratak na članak

Repešu navijači Zvezde 'okupali' pljuvačkama, evo što im je poručio

- Tko je kriv? Jesu li ustaše, šiptari, pravoslavci, Crnogorci, Nijemci, Amerikanci? Ja doista ne znam tko je kriv, no to je kolektivna histerija - kazao je hrvatski strateg

Komentari 12

CR
crocro
06:38 15.04.2019.

Vjerojatno još nije sazrelo vrijeme da se igraju utakmice u raznim sportovima u ligama u kojima su zajedno Hrvatska, Srbija i Crna Gora. U najvećem broju utakmica dolazilo je do nereda, provokacija, paljenja zastava, tučnjave i dr. To bi bio dovoljan razlog da Hrvatski klubovi ne sudjeluju u takvim zajedničkim ligama, barem dok te zemlje ne postanu članice EU jer se računa da bi se do toga vremena mogle donekle civilizirati ili promijeniti mentalni sklop. Zar ne postoje neke druge lige po vrstama sporta u kojima naši klubovi ne bi bili u društvu ovih zemalja koje iako su ratni agresori, i dalje skloni provokacijama i mržnjom prema civiliziranoj Hrvatskoj. Kada u te zemlje prodre civilizacija i sportska kultura, tada se i one mogu uključiti i zajednička sportska nadmetanja. Do tada bi oni trebali igrati u nekim drugim duboko balkanskim ligama ili sami sa sobom. Ovakva događanja štete sportu u cjelini, međusobnim odnosima a svijet nas onda svrstava i percepira kao jedna juha u balkanskom loncu. Od toga se Hrvatska treba distancirati, sve dok ne prestanu razlozi ovakvih redovnih nemilih događanja.

VL
CH
che99
07:29 15.04.2019.

atmosfera je tamo takva kakva je i uistinu je neprihvatljiva i godinama im ta ABA liga gleda kroz prste.... ali igra kakvu je složio Repeša je tragičnija i žalosnija od te atmosfere.... sa takvim rosterom tako igrati je kazneno djelo!!!

VL
DP
d0m_p3r1gnon
07:43 15.04.2019.

Srpska kultura

VL
TR
trabant7
06:46 15.04.2019.

Repeša, šta si očekivao, da si u Beču, pa bio si u zemlji noža i žice, naučili od Sulejmana V.

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:24 15.04.2019.

pljuvanje,uvrede...zaigrala se deca...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:31 15.04.2019.

58 koševa razlike u dvije utakmice je razlog repešinog monolog... kao da u dvorani budućnosti gosti prolaze bolje nego sad ovi u beogradu! nego, repeša... jel uopće vodio igrače na toj drugoj utakmici? 12 trica pogodi zvezda, a njemu najveći problem atmosfera u dvorani... ako želi balet onda nek ode na balet, košarka to nije. naravno da mu je kristalno jasno da ga i u trećoj utakmici čeka potop, pa je bolje izbjeći još jednu blamažu. naravno da će i u crnoj gori atmosfera biti zapaljiva. već su ove sezone njihovi navijači imali egzibicija, pa će ovo biti divna prilika za finale tog divljanja. repeša, uhvati se košarke, to ti je posao. mada je već odlučeno da te se najuri iz kluba.

VL
NE
Nenadnbgd
10:25 15.04.2019.

Repeša ako ne možete da idržite navijače na gostujućem terenu onda ste vi zalutali za trenera. Najbolje je da ja kao u pozorištu.

VL
Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
23:46 14.04.2019.

Jasko Fijasko. Alibi trener. Covek kojem je poslo za rukom da sa Armanijem izgubi italijansko prvenstvo. Svi krivi, samo ti prav zdrav .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.