Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DNEVNI AVAZ

Repeša i Mutapčić jedini kandidati za izbornika BiH

Jasmin Repeša
Antonio Bronić
20.04.2010.
u 16:38

Sarajevski dnevnik Dnevni avaz piše da su hrvatski trener Jasmin Repeša i Emir Mutapčić ostali jedini kandidati za novog izbornika košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nakon što je nedavno Mensur Bajramović bio razriješen dužnosti izbornika košarkaške reprezentacije BiH, predsjednik KSBiH Nihad Imamović još ranije je među kandidatima za njegova nasljednika spomenuo donedavnog izbornika Hrvatske Jasmina Repešu, trenutačno trenera u talijanskom Benettonu.

Uz njega, kao kandidati su se spominjali Božo Maljković, Svetislav Pešić i Emir Mutapčić. Svetislav Pešić, nekadašnji igrač i trener sarajevske Bosne, odmah je naznačio da mu je prioritet klupski angažman.

Božo Maljković je, piše Dnevni avaz, prije nekoliko tjedana nagovijestio spremnost za razgovore o preuzimanju te funkcije. No, vjerojatno više nije među kandidatima, jer mu je prioritet, kao i Pešiću, rad u klubu.

To znači da su jedini kandidati za dužnost novog izbornika Bosne i Hercegovine ostali Jasmin Repeša i Emir Mutapčić, koji je trenutno bez angažmana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije