Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA ISPALA

Repeša: Hoću li ostati izbornik? To je totalno bezvezno pitanje

Jasmin Repeša
Dalibor Urukalović/PIXSELL
07.09.2014.
u 14:12

- Postaviti to pitanje je totalno bezveze. Ja nemam ugovor, nisam ga nikada niti radio, a ako je netko spreman za izborničko mjesto, nema nikakvih problema.

Hrvatska košarkaška reprezentacija vraća se kući s okusom neuspjeha. Barem su tako naši igrači sinoć komentirali poraz od Francuske u četvrtfinalu SP-a. A prije toga, malo je nedostajalo da Hrvatska napravi malo čudo i preokrene onih “minus 16” iz 29. minute (30:46).

Nažalost, baš kada se napadački razigrao Tomić, Francuzi su pogodili neke šuteve s istekom vremena. Gelabale iz kuta, a Huertel preko Šarića. Kod 54:60, tri minute prije kraja, baš kada je izgledalo da Francuzi za njega nemaju rješenja, hrvatski izbornik odlučio je povući Tomića što je ovako objasnio:

Uvijek isti scenarij

- Svaki put kada sam ga danas mijenjao on je zbog umora sam tražio izmjenu.

Nakon 22:23 na velikom odmoru, uslijedila je crna rupa.

- Otvorili smo fantastično, prije svega obrambeno, no s prvim rotacijama, što zbog umora, što zbog opterećenje prekršajima, izgubili smo taj ritam. Utakmica je odlučena u trećoj četvrtini kada smo bili konfuzni u napadu i kada smo primali lagane koševe - objašnjavao je Repeša a potom branio Simona i Rudeža koji je u posljednoj četvrtini promašio tri trice:

Rudežovi šutevi bili su rezonski?

- Rudežovi šutevi bili su rezonski, no nisu ušli, a Simon je trpio zbog francuskog atletizma, a on je bio izuzetno bitan za našu kreaciju i šut.

S obzirom da je i sam rekao da je nezadovoljan i da ovo nije uspjeh, Repeša je na koncu bio upitan hoće li ostati i dalje izbornik:

- Postaviti to pitanje je totalno bezveze. Ja nemam ugovor, nisam ga nikada niti radio, a ako je netko spreman za izborničko mjesto, nema nikakvih problema.

Komentara 17

DR
draxy
15:25 07.09.2014.

Pravo pitanje je ima li ovaj čovjek imalo samokritike.

Avatar cluesblues
cluesblues
16:06 07.09.2014.

"balkanski mentalitet", "sudacki kriterij", "francuski atletizam"…sta sve nece provalit kao opravdanje, ali glavno da o sebi misli da je svoj posal odradil jako dobro pa nema razloga da ode s mjesta izbornika…konacno imamo jednu perspektivnu mladu generaciju koja se nikako ne smije ostavit u njegovim nesposobnim rukama, medjutim ocito je debelo uhljebljen u onaj pokvareni hks…

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:35 07.09.2014.

Covjek koji na velikim natjecanjima izvlaci pouke iz utakmice u utakmicu nema sto traziti na izbornickom mjesto. Tako beskrvan i bezidejni tim nismo imali nikad niti u jednom sportu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije