Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U borbi stoljeća

Reper 50 Cent će uložiti 1,6 milijuna dolara na pobjedu Floyda Mayweathera!

Floyd Mayweather
Reuters (Ilustracija)
04.03.2015.
u 20:54

"Razbit će ga Floyd," izjavio je 50 Cent nakon što je svojim sugovornicima u radijskoj emisiji The Breakfast Club otkrio koliko novca će uložiti

Reper 50 Cent je siguran tko će iz meča Mayweather vs. Pacquiao izaći kao pobjednik, piše Fight Site. Zapravo, toliko je siguran u to da je će na pobjedu svog sunarodnjaka uložiti 1,6 milijuna dolara.

"Razbit će ga Floyd," izjavio je 50 Cent nakon što je svojim sugovornicima u radijskoj emisiji The Breakfast Club otkrio koliko novca će uložiti. "Ovo ne može izgubiti," siguran je reper.

Pojedini fanovi i boksački stručnjaci borbu između Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa smatraju mečom stoljeća. Mjesecima je trajala trakavica oko potpisivanja ugovora, a onda je Mayweather objavio svijetu kako ćemo ipak biti svjedoci veličanstvene borbe koja će se održati 2. svibnja u Las Vegasu.

Ostaje za vidjeti hoće li 50 Cent postati bogatiji za koji milijun ili siromašniji za 1 600 000$.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije