Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNSKI HRVAT

Rennes deklasirao St Etienne, Lovro Majer upisao čak tri asistencije

Ligue 1 - Lorient v Stade Rennes
STEPHANE MAHE
05.12.2021.
u 15:30

Rennes se ovom pobjedom vratio na drugo mjesto ljestvice sa 31 bodom, 11 manje od lidera PSG-a.

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer pružio je sjajnu predstavu u gostujućoj 5-0 pobjedi Rennesa protiv St Etiennea upisavši tri asistencije.

Rennes su do pobjede koja ga je vratila na drugo mjesto ljestvice, vukli trostruki strijelac Martin Terrier i trostruki asistent Lovro Majer. Zanimljivo, Terrier je sva tri gola zabio upravo na Majerova dodavanja.

Mladi hrvatski veznjak je tako postao prvi igrač u francuskom prvenstvu od 2006. godine koji je upisao tri asistencije i to sve tri istom igraču.

Gosti su poveli u 22. minuti, Majer je sjajno uposlio Terriera koji je sam jurnuo prema golu u lakoćom svladao Etiennea Greena. Sedam minuta kasnije Majer je ubacio s desne strane, a Terrier fantastično petom pogodio za 2-0.

Na 3-0 je povisio Yvann Macon pogodivši u 45. minuti vlastitu mrežu, a golijada se nastavila u 48. minuti kada je Terrier pogodio rašlje s više od 20 metara na Majerovo dodavanje. Majer je igrao do 81. minute kada ga je zamijenio Lesley Ugochuwoku koji je dvije minute kasnije zabio za konačnih 5-0.

Rennes se ovom pobjedom vratio na drugo mjesto ljestvice sa 31 bodom, 11 manje od lidera PSG-a.

Na trećem mjestu je Marseille sa 29 bodova i utakmicom manje.

Komentara 3

Avatar turskicobane
turskicobane
16:11 05.12.2021.

Bravo Lovro.💪 inače ona dva gola nije asistiro jer jedan je autogol,a drugi je postignut kad je Majer izašo. 😉

DU
Deleted user
01:11 06.12.2021.

ljufi moji vidim da niste vidjeli utakmicu , Lovo je ovjde zvijezda , on pokazuje tekme koje iste ocekjuju od Messija koji jos nije nista dao . Majer je tema svih komentara sportskih . On je dans ustvari assistirao cetiritiri puta , upravo je pas kod drugog gola maestralan i zavrsio se auto golom ali bez Lovronog pasa nebi nista bilo ... Ono sto je Luka u Spaniji Lovro postaje u Francuskoj , Rennes je bogat i predivan klub sa prekrasnom publikom , mogu misliti koje je to iznenadjenje za Lovru poslije Blakanijade na Maksimiru . Sretono Lovro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije