Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITUACIJA JE LOŠA
Povratak na članak

Rene Bitorajac uz pjesmu punu psovki komentirao ponos Zagreba: Ko tu koga?

Nekad stvarno misliš da klub radi protiv kluba. Otjeraš onog koji ima rezultate, dovedeš pa izgubiš sjajnog trenera juniora, na kraju postaviš sebe i izgubiš doma od Hajduka. 2 trenera 3 pobjede u 8 utakmica. Tako znam i ja, zovite mene, ionako sam na pauzi…- napisao je Bitorajac

Komentari 7

IS
istinapakadbude
21:48 14.07.2020.

Sta cemo sa stanom iz cetrdeset pete?

VL
VK
vječni krojf
22:32 14.07.2020.

Opet se netko našao da kenja po Dinamu i Mamiću. Ja za tog Bitorca ili kako se već zove nisam nikada čuo. Neka on kaže šta je u životu ostvario pa cemo onda zakljuciti dali ima uopće pravo glasa,i šta je dobra učinio za Dinamo.

VL
DU
Deleted user
22:05 14.07.2020.

Nekad kad čitaš pomisliš da Dinamo kuburi kao Hajduk ,recimo! Ne brinite dečki Dinamo bu uvijek Dinamo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.