Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVAČIĆU POLUVRIJEME

Remi u velikom derbiju: Liverpool nije iskoristio igrača više protiv Chelseaja

Premier League - Liverpool v Chelsea
Peter Powell/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.08.2021.
u 20:47

Ovim remijem Liverpool i Chelsea ostali su poravnati na ljestvici, sada dijele drugo mjesto sa po sedam bodova, koliko ima i vodeći West Ham United te četvrti Everton.

U derbiju 3. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool i Chelsea su na Anfieldu igrali 1:1 (1:1).

Goste je u vodstvo lijepim pootkom glavom u 22. minuti doveo Havertz makon ubacivanja iz kuta Jamesa, a na konačnih 1:1 poravnao je Salah iz kaznenog udarca u petoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Domaći su dobili 11-erac nakon što je sudac Taylor pregledom snimke ustanovio kako je James igrao rukom na svojoj gol-liniji i tako spriječio zlazak lopte u mrežu pa je stoga osim na bijelu točku pokazao i crveni karton braniču Chelseaja.

Gosti iz Londona ipak su uspjeli čitavo drugo poluvrijeme s igračem manje obraniti svoj gol i osvojiti bod.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je drugo poluvrijeme za Chelsea. Ovim remijem Liverpool i Chelsea ostali su poravnati na ljestvici, sada dijele drugo mjesto sa po sedam bodova, koliko ima i vodeći West Ham United te četvrti Everton.

Ranije u subotu je suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H Europske lige, West Ham United na svom terenu odigrao 2:2 (1:0) s Crystal Palaceom. West Ham je dva puta vodio, a kod oba pogotka ulogu je imao njegov najbolji igrač Michail Antonio, on je u 39. minuti asistirao Fornalsu za 1:0, da bi u 68. minuti bio strijelac za 2:1. No, gosti su se oba puta uspijevali vratiti i to zahvaljujući Gallagheru koji je pogađao za 1:1 u 58. i 2:2 u 70. minuti.

Dinamo i West Ham susrest će se u 1. kolu u Zagrebu 16. rujna, dok je njihov dvoboj u Londonu na programu u posljednjem 6. kolu 9. prosinca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije