Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIB - INT 1:1 Šibenik i Inter podijelili bodove na Šubićevcu

Remi protiv Šibenika u debiju za novog trenera Intera

Foto: Tino Jurić
import
26.10.2008.
u 18:16

Bio je u pravu Ivica Kalinić, trener Šibenika, kada je uoči gostovanja Intera upozoravao igrače da ne smije biti opuštanja, kako pobjeda neće doći sama.

- Moramo protiv Intera igrati kao protiv Dinama - govorio je Kalinić.

Igrači ga očito nisu poslušali, barem ne od početka. Nisu pokazali agresivnost koja ih je krasila u dosadašnjem dijelu prvenstva. Počeli su mlako, gotovo nevoljko, griješili u dodavanjima, promašivali udarce. Kako je vrijeme prolazilo, raspoloženje publike se okretalo, istim igračima koje su dočekali pljeskom počeli su zviždati.

Negodovanje publike
Onda je još Inter zabio gol, na Grgurevićev ubačaj Bule je glavom zakucao loptu u mrežu.

- Kaliniću mijenjaj, nemaš veznog reda! - vikali su navijači s tribina treneru domaćih.

Gostujući strateg Borimir Perković mogao je biti zadovoljan početkom svog debija na klupi Intera. Malo je iznenadio započevši s trojicom napadača, nešto povučenim Sivonjićem i isturenima Bulom i Dodikom. U vezi je igrom Intera dirigirao Grgurović. No, onda je u 40. minuti pobjegao Zec. Na dodavanje Ante Bulata utrčao je Ermin Zec, ostavivši iza sebe zbunjenog Krznara i zabio za izjednačenje. Kopija gola koji je dao Dinamu.

Bura u poluvremenu
Očito se u poluvremenu Kalinić izvikao na igrače, drugi su dio počeli angažiranije. Još je Kalinić gestama od publike tražio i dobio glasno navijanje, Šibenik je stiskao goste, dosta živosti je donio Joško Kovač. Imali su domaćini prilika, no nisu uspjeli postići gol. Na svom debiju Borimir Perković osvojio je bod i pokazao Šibenčanima da bez maksimalnog angažmana tijekom cijele utakmice ne mogu do pobjede.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije