Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME

Reja želi Hajduk, u Rijeci je gledao buduće suparnike

\'Lazio\'s Slovenian coach Edoardo Reja reacts during the Italian serie A football match Lazio vs Chievo at Olympic stadium in Rome on December 21, 2011. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI\'
AFP
11.02.2015.
u 22:30

Talijan je najavio dolazak na utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa Rijeka - Lokomotiva, a to puno toga govori.

Eduardo Reja, talijanski nogometni stručnjak koji je svojedobno vodio splitski Hajduk, ponovno je najizglednija opcija za klupu Splićana.

Nakon subotnjeg razgovora u Opatiji, nakon kojeg je Reja čelnicima Hajduka otkrio da traži više novca nego što su oni bili spremni platiti, čini se da su se u srijedu ponovno obje strane približile jedna drugoj.

Talijan je najavio dolazak na utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa Rijeka - Lokomotiva, a to puno toga govori.

Reja se na samom mjestu želi uvjeriti u kakvom su stanju Hajdukovi najvažniji suparnici. Naravno Reja gleda i snimke Hajdukovih utakmica kako bi se upoznao s momčadi.

>> Reja potvrdio: Zvali su me iz Hajduka, razmislit ću...

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
23:41 11.02.2015.

Reja želi Hajduk a klub nema novca da ga plati pa se čeka dalmatinsko čudo ili da Eduardo nasjedne na neke balkanske bajke ili varke..

19
-1-9-1-1-
23:19 11.02.2015.

Super vijest!! Dobro dosao!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije