Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA BODA IZNAD ZONE ISPADANJA

Reja: Tek povremeno vidim Lazijevu kvalitetu

Edoardo Reja
Ivo Čagalj/Pixsell
15.03.2010.
u 21:26

Samo dva boda iznad zone ispadanja iz talijanske Serije A nalazi se Lazijeva momčad koju vodi donedavni trener splitskog Hajduka, Edoardo Reja.

Kroz 28 utakmica rimska je momčad sakupila 26 bodova što ih svrstava na 17. mjesto ljestvice dvadeset klubova. Dva boda manje, u zoni ispadanja iz lige, sakupio je Livorno.

- Istina je da smo malo uplašeni, momčad nije navikla biti u ovoj situaciji. Moramo se trgnuti, ponovno pronaći timski duh i pronaći načina kako izaći iz ove situacije. Osobno još moram vidjeti kvalitetu koju znam da Lazio ima - veli Reja.

- Povremeno se ona nazire, ali nikako ne i svih 90 minuta utakmice. Ne uspijevamo jednakim intenzitetom odigrati cijeli susret - zaključio je bivši Hajdukov trener.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije