Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG BIJELIH ODGOVARA

Reja: Neka Mamić opere usta prije nego mi spomene ime

Edoardo Reja
Nino Strmotić
02.10.2009.
u 12:56

U početku je Hajdukov trener Edoardo Reja, na izjavu Zdravka Mamića da je došao u Split na odmor i da čeka otkaz kako bi pokupio novac, reagirao blago.

Valjda su mu tako njegovi suradnici preveli.

Čista provokacija
- Njegovu izjavu gledam kao provokaciju, ne želim to previše komentirati, jer gospodina Mamića ne poznajem. Možda bi bilo bolje da se Mamić raspita u Italiji tko je Edoardo Reja, da se kod predsjednika klubova i direktora raspita o mojoj tridesetogodišnjoj trenerskoj karijeri, pa da onda nešto komentira. I ne samo o trenerskoj karijeri, već kakav sam čovjek - kazao je Reja.

No, crv sumnje ga je žuljao, nakon toga Reja se još jednom raspitao što je to Mamić, u onom svom poznatom ponoćnom raspoloženju govorio o njemu. I tada je doslovno eksplodirao. Preko prevoditelja Kreše Mikulandre poslao nam je dodatak svojoj izjavi.

Dodatak izjavi
- Kada me Mamić slijedeći put spomene neka onda najprije opere usta - poručio je bijesni Reja.

No, to mu je tek prvi susret s Mamićem, biće toga još.

A nakon što se obračunao s Mamićem Reja se okrenuo dovoboju protiv Istre. Briga ima i previše. Skoko, Andrić, Ahmad Sharbini i Rubil su van stroja, a uoči puta u Rijeku ostao je i bez Oremuša.

- Dobio je udarac u mišić iznad koljena, nismo ga uspjeli osposobiti - kazao je Hajdukov liječnik dr. Jurica Rakić.

No, to nije nikakvo iznenađenje za Reju.

- Stalno je nešto, otkako sam došao nije bilo dana, a da nisam imamo problema - kaže Reja.

No, bez obzira na sve izostanke Hajduk u dvoboju protiv Istre ide na pobjedu. Svaki drugi rezultat bio bi korak natrag za Reju i njegove igrače.
ćem zbog kojih neće braniti na ovom ogledu.

Ključne riječi

Komentara 17

JA
jarac
13:49 02.10.2009.

e moj Maminjo, i poslije te izjave opet će te vlastiti navijači tući, to jest u drugoj državi ganjati po trgovima gađajući te bocama pepeljarama i drugim rekvizitima. nemože te više spašavati ni hajduk, ni Reja ni grgić, dakle teškoo da odvučeš pozornost pa što god izjavio, ali tužno je to.

DO
donyvegy
14:24 02.10.2009.

Konačno odgovor kakav zaslužuje. Poslije svake dopredsjednikove \"izjave \"ili \"nastupa na aerodromu\" navijač Dinama se uzalud ponada da je dosegnuo najnižu točku, ali ..

ZE
zekinho
13:32 02.10.2009.

maminjo kao i uvijek u pravu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije